How to lower bilirubin ?

Kako smanjiti bilirubin ?

Bilirubin - to je jedan od glavnih žučnih pigmenata.Nastaje raspadom hemoglobina u krvi i žuči.Tijekom dana, odrasla mogu formirati oko 300 mg bilirubin.Inače bilirubin sadržaj od 0,8 mg po 100 ml (17 mmol / l).Prikazano pigment izlučuje u žuči.Povišene razine bilirubina u krvi je simptom različitih bolesti krvi ili jetre.Zatim razmislite o tome kako smanjiti bilirubin u krvi.

Za početak na liječnički pregled radi utvrđivanja uzroka i povećanje bilirubina.Kada je bolest jetre je samo simptom koji se javlja kada se oporavak.Više razloga za povećanje bilirubina je kolelitijaza.Žučnog mjehura kamenje se formiraju.No, njihovo uklanjanje kirurgija ne rješava problem vraćanja čišćenja funkciju jetre.Kako bi se smanjila razina bilirubina u krvi bebe se mogu koristiti za lijek (aktivatora) jetrenih enzima, poput fenobarbitala (prije upotrebe pažljivo pročitajte upute).

postoji još jedan način - fototerapija.To je najučinkovitija metoda liječenja.Proces se odvija pod posebnim svjetiljkama, koje su pod utjecajem indirektnog bilirubina ulazi u iduću fazu i postati povezani.

Kako smanjiti Bilirubin narodni lijekovi

će biti potrebno:

  • Hypericum
  • Kamilica Metvica
  • Motherwort
  • Birch list
  1. Pijte biljne čajeve, oni se prodaju u ljekarnama.Mješavina sušenog kamilice, paprene metvice, gospina trava i Leonurus pivo kuha vodu.Infuzija soja, treba uzeti ujutro i navečer, prije jela.Također, breza list esencije pomaže smanjiti bilirubin i uspostaviti crijeva.Bilje pomoći tijelu nositi s opijenosti.
  2. treba očistiti crijeva.Oboljenja crijeva i zatvor liječenje lijekovima koji propisane od strane liječnika.S povećanjem proizvodnje plina kako bi se nositi aktivni ugljen.
  3. Jedite zdravu hranu.Izbjegavajte prženu i masnu hranu, kao i brašno i slatko.Kuhati za nekoliko obroka ili pecite u pećnici.Nemojte konzumirati alkoholna pića.
  4. Dobili osloboditi od parazita.Nakon prolaska testovi prolaze tijek terapije.
  5. Pokušajte izbjeći stresne situacije.Neke bolesti koje su povezane s povišenim razinama bilirubin, težini pod stalnim stresom.
  6. Idi infuzije.Kapaljke s odgovarajućim lijekovima brzo i efikasno očistiti krv i vratiti se u normalan nastup.

Slijedeći ove savjete, vi ćete znati kako smanjiti bilirubin.Vodite brigu o svom zdravlju!