How to ride a scooter ?

Hogyan Robogót ?

ha járni és az utazás tömegközlekedéssel - nem a legjobb a kedvenc tevékenysége, szüksége van egy személyes járművet.Mi lehet választani: egy autó, egy motorkerékpár vagy robogó?Autót vezetni, és a motorkerékpár, szüksége van egy jogosítványt, de ez nem szükséges a vezetéshez a robogó.És ez a fő előnye, ez a szállítási mód.Ezen túlmenően, a robogók számos előnye van:

  • Ezek a kompakt, amelyre szükségük van kis hely az úton, és a parkolóban, akkor át minden forgalmat.
  • Van egy kis sebességet, így nincs sok esély, hogy lesz egy nyomorék.
  • személyzet GIBDDsmotryat a robogó az ujjai.

robogó vezetők, a legfontosabb dolog -, hogy az ő biztonsága, így a sisakot nem lehet figyelmen kívül hagyni.Különleges ruhák, térdvédőt, kesztyűt is léteznek.Speciális ruházat védi meg nem csak a karcolásoktól és horzsolások, hanem dozhdyai szél.Különleges csomagtér az ülés alatt kifejezetten nem kell folytatni minden készülékéhez magával.

Hogyan lehet megtanulni lovagolni egy robogó?Hogy elsajátítsák a robogó nagyon egyszerű.Amikor a telepítés, nem kell mászni a keretbe, akkor csak meg kell, hogy üljön le az ülést.Egy láb támaszkodik a föld és megérinteni, majd a láb helyére kerül.Felfüggesztése szükségtelen kapcsolási sebesség, így lovagolni egy robogó a városban ez nagyon udobno.A most folytassa közvetlenül a szabályokat, hogy jelzik, hogy Robogót.

Lovaglás és dokumentumok

Milyen dokumentumok szükségesek, hogy az ember, ellenőrizzék a robogó, és milyen szabályokat kell betartani a vezetőt a robogó?Szerint a közlekedési szabályok robogó és kerékpáros egyenlő.Egy robogó vezetheti a jobb oldalon az út mentén az út szélén, és nem több, mint 50 kilométer per óra.Ha bejutni a bal oldali sávba, majd átépítették a jobb, akkor rendkívül nehéz lesz, és nagyon veszélyes.Azt tilos balra.Az egyetlen módja ennek az, hogy szálljon le a robogó, vigyük a kormány mögött, és folytatni a gyalogos átkelés.A dokumentumokat akkor kell csak egy útlevél.Mivel akkor Robogót engedély nélkül, sok vezető bűnre, amelyek súlyosan sértik az összes lehetséges szabályokat az út.Végül is, ha nincsenek jogok, és fosztja meg semmit.Formálisan ez igaz.És ez így van ma skuteristy súlyos fejfájás a közlekedők és a forgalom.

Mi tilos robogó?

Sokan azt hiszik, hogy a vezetők a robogók megengedett az úton, ha nem az összes, nagyon sok.De azt se felejtsük el a saját biztonsága és a jól ismert, ami nem ajánlott:

  1. lovagolni valahol, mint a lefektetett méter a járda.Kis robogó védtelen nagy SUV vagy nagy szedán.Opt egy út közepén csak nagy forgalmi dugókat, ha mind, és kell, hogy gyorsan menjen vissza.
  2. lovagolni a járdán.Ezek a gyalogosok számára.Ha véletlenül valaki sshibet, hogy fájni fog mindenkinek.
  3. lovagolni keresztül a piros lámpa és az egyirányú úton, akkor adjon meg egy tégla nem tiltják.De ne feledkezzünk meg a saját biztonságát, mert ha nem tartja be a szabályokat, mások be őket, és megy, amikor kéne, és nem valószínű, hogy valami várja Önt vyskachet - fordult a vörös fény.
  4. lovagolni részegen hatása alatt kábító veschestv.Tak hogyan kell lovagolni egy robogó a városban veszélyes és józan ész, a zavart tudat sokkal veszélyesebb, mint háromszoros.
  5. Lökettérfogat robogó nem haladhatja meg a 50 köbmétert.Ne próbálja kiadni a gépjármű több mint 100 blokk egy kis robogó.Ők ott, a rendőrség is valamit ez a megértés.Tehát, ha elkapnak, akkor nem találja meg egy kicsit.Vezetői engedély nélkül, nem a gépjármű-nyilvántartási, biztosítás nélkül, és így tovább, szigorúan megbüntetnek.

Így, ha azt szeretnénk, hogy vesz egy robogó, a hang, hogy a terv, hogy mit fog megtörni a szabályok büntetlenül.Készüljön fel arra, hogy van, hogy legyen nagyon óvatos, és nem éri meg kockáztatni az egészségügyi, valamint a közlekedés többi résztvevőjét.