How to determine the sex of the baby on the heartbeat ?

Hogyan határozható meg a neme a babának a szívverés ?

Terhesség - egy nehéz időszak az életében minden nő, bár az egyik legboldogabb.A várva a boldog pillanatban a leendő szülők gyakran gyötri a kérdés: honnan tudod, hogy a szex a baba?Sokan szeretnék, hogy a válasz az igen korai szakaszában van.A legtöbb pontosan megjósolni a padló Ultrahang diagnosztika, de azt lefolytatják csak 17 hét.Az egyik legnépszerűbb módja, hogy meghatározza a neme a babának a terhesség korai szakaszában tartalmaznak olyan technika, amely lehetővé teszi, hogy meghatározza akkor vár egy fiú vagy lány, a szívdobogás.

Ez meghatározó módszer a gyermek neme nem tudható, hogy a szakmai módszereket, azaz, hogy azok, akik a nőgyógyászok.Sokkal inkább az emberek jelek és megfigyelés, amely teszteltük éve, és nem vesztette el népszerűségét napjainkban.Ahhoz, hogy megtudja, a gyermek nemétől ezzel a módszerrel lehet két módon - beszélni részletesebben mindegyikről.

Sex meghatározást száma percenként

leírása ez a technika nem találhatók orvosi tankönyvek és hallott Szülészeti tanfolyamok, de nem hivatalosan ezt a módszert alkalmazzák sok szakember az orvosi gyakorlatban.Szerint már szült nők, tapasztalt bába, akik szeretik a munkájukat, és akik sokat róla, általában a legjobb képes meghatározni a szex által szívverés.Végtére is, a szülők megbirkózni a nehéz anélkül, hogy speciális ismeretek és készségek.

illetően az elemzés eredményei, számos egymásnak ellentmondó értelmezéseket.Egyesek azt mondják, hogy a fiúk szívverés gyorsabb, mások azt állítják, hogy ez a lányoké.Kinek van igaza - még nem merészkedett állítani egyet, mert ez a módszer nem megbízható orvosi igazolást.Pedig a legszélesebb körben hitték, hogy ha a szám a percenként egyenlő 140 vagy kevesebb, akkor a fiú, ha számít több mint 140 ütés, majd a lány.

szexálás a ritmust a szívverés

szerint ez a módszer, akkor megtudja, a gyermek nemétől a ritmikus összehúzódások a szívizom.Ha a ritmus leggyakrabban ugyanaz, mint a szülő, egyértelmű, és hangos, akkor valószínű, hogy egy fiú.Ha a tompa ritmus, változékonyság, vágtató, - a jele, hogy egy lány.

hol van elhelyezve a magzat az anyaméhben és a szívverés is meghatározza a gyermek neme.Ha a szív megkocogtatta a bal oldalon, akkor lenne egy férfi baba, és ha a jobb oldalon - a nő.

szólva a megbízhatóságát ez a módszer, meg kell jegyezni, hogy a teljesítmény csak 50 és 50 százalék.De mivel a nem hivatalos statisztikák, a legtöbb esetben egy predikciós amely kaptunk annak segítségével, hogy egybeessen az eredményt.