Miten saada Ukrainan kansalaisuus ?

Miten saada Ukrainan kansalaisuus ?

Ukraina, kuten Venäjä jo pitkään, oli osa Neuvostoliiton.Noihin aikoihin ei ollut ongelmia kansalaisuuden näissä valtioissa, koska se oli tärkeää olla kansalainen Neuvostoliiton ei Ukrainan tai venäjän.Tilanne muuttui merkittävästi jälkeen itsenäisyysjulistuksen Ukrainan, joka on sulkenut rajansa vapaan liikkuvuuden, sekä Venäjän ja Valko-Venäjän kansalaisia.Mutta silti säilynyt juureen yhteys Venäjän kansalaisten, aiemmin syntynyt ja asuu Ukrainassa, ja päinvastoin.Nyt jotkut näistä ihmiset haluavat tietää, miten saada kansalaisuuden Ukraina.Periaatteessa saat Ukrainan kansalaisuus tarpeeksi nopeasti (lähes 1 kk), jos olet yksi etuoikeutettu luokat venäläisiä, jotka myönnetty kansalaisuus yksinkertaistetussa järjestelmässä.Kaikkien muiden venäläiset saamiseksi Ukrainan kansalaisuuden voivat kestää vuoden.

saamisen edellytykset kansalaisuuden

Ennen hakea Ukrainan kansalaisuutta, sinun täytyy tarkistaa, onko hakemus on verrattavissa olosuhteissa esittämiä Ukrainan puolella.Joten, saada kansalaisuuden Ukrainassa Vain ne, jotka tunnistavat ja kunnioittamaan perustuslakia ja lakeja Ukrainan, elävä Ukrainassa vähintään viiden vuoden ikäisiä on naimisissa Ukrainan tai ukrainalainen vähintään kaksi vuotta.Jos kansalainen oli Venäjän kansalaisuuden, hänen täytyy luopua Venäjän kansalaisuuden, ja vasta sen jälkeen hakea rekisteröintiä Ukrainan kansalaisuuden.Esityksessä Jälkimmäisen pisteen melko usein, ja on olemassa ongelmia saada kansalaisuus Venäjän federaation Ukraina samanaikaisesti ei salli laillisesti.Näin ollen sinun täytyy olla joko kansalainen Venäjän tai Ukrainan kansalainen.

Ennen saamisen Ukrainan kansalaisuutta, sinun täytyy käydä läpi menettelyn myöntämiseen muuttaa.Tämä lupa on myönnetty kiintiö, mukaan luokkaan, joka vastaa henkilö.Jos aiot saada Ukrainan kansalaisuutta, sinun pitäisi ihannetapauksessa tietää valtion kieltä, koska muuten alueelle Ukrainan ei voida taata vapaata viestintää.Jos henkilö on mitään fyysisiä vammoja, jotka eivät salli häntä oppimaan Ukrainan kieli, tämä ehto ei tarvitse noudattaa.

olennainen edellytys saamisen kansalaisuus on saatavuus tulonlähteitä Ukrainassa.Toisin sanoen se voi olla palkkaa tai oma yritys, sosiaalietuuksien ja tietty määrä elatusmaksuja saanut.Jos henkilöllä on asema "pakolaisella", sen ei pitäisi vahvistaa läsnäoloa tulonlähteenä Ukrainassa.

yhteinen saada kansalaisuuden

yleisen menettelyn saamiseksi kansalaisuuden kestää koko vuoden.Koko asiakirjojen luettelosta, jotka on toimitettava Ukrainan suurlähetystön Venäjän federaation tai Visa Office, joka sijaitsee Ukrainassa, löytyvät nämä samat laitokset.Jos haluat oppia, miten saada kaksoiskansalaisuuden Ukrainassa, ei yksittäinen työntekijä ei anna sinulle tätä neuvoa, koska kaksoiskansalaisuus tässä maassa ei ole oikeudellisia perusteita.Vaikka on olemassa useita yrityksiä, jotka tarjoavat suunnittelu kaksoiskansalaisuus näkymä "reikiä" Ukrainan lainsäädännössä.Ukrainan kansalaisuus käsittelyaika yleinen järjestelmä on 1 vuosi.Muista oikein täyttää kaikissa muodoissa ja ilman virheitä.Jos työntekijät Nämä toimielimet löytävät virheitä asiakirjojen ristiriitaisuuksia tai sellaisten tietojen, kansalaisuus välys voi kestää kauan.

yksinkertaistettu järjestelmä saamiseksi kansalaisuuden

saada kansalaisuuden yksinkertaistetulla voi olla kuukaudessa.On kuitenkin todettava lisäksi yleisten edellytysten lisää.Ennen saada kansalaisuuden Ukrainan yksinkertaistetulla, sinun täytyy vahvistaa.Mitä Ukraina elää sukulaisia ​​suoraan, tai se, että olet aikaisemmin ollut Ukrainan kansalaista.Kuten yksinkertaistettu, ja yleisessä järjestelmässä saada kansalaisuuden, päätös tehdään erityinen tehtävä Presidentti vahvistaa Ukrainan.Vasta sen jälkeen julkaistaan ​​presidentin käskystä, tulet Ukrainan kansalaista.